Coaching Algemeen

Coaching Algemeen

Loop je regelmatig tegen terugkerende zaken op het werk aan? Je weet best wat je passie is en je kwaliteiten zijn, maar het lukt niet om jouw doel te bereiken. Hoe kan je jouw invloed inzetten om jezelf van jouw beste kant te laten zien? Waarom ben je onvoldoende zichtbaar in je werk? Hoe geef jij jouw loopbaan een positieve draai? Ben je veel tijd kwijt met zaken waarvan je geen energie krijgt? Hoe communiceer je met jouw leidinggevende en collega’s?

In een coachingstraject van ongeveer 5 gesprekken kan ik je ondersteunen in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Elk traject start met het vaststellen van jouw doelen. Deze geven je houvast en richting in het uiteindelijk behalen van jouw (eind-)doel.

Kan ik jou helpen met het vinden van je passie, het vaststellen van je doelen en het nemen van stappen op weg naar een nieuw resultaat?

Meer diensten

 • Loopbaancoaching

  Loopbaancoaching

  Bij een loopbaancoachingstraject staan jouw vragen en wensen rondom je loopbaan centraal. Maar voordat we daarnaar kijken, blikken we terug. Wie en wat heeft je gemaakt tot wie je nu bent? Welke waarden en normen heb je meegekregen?

 • HR Advies

  HR Advies

  Als ervaren HR adviseur werk op een resultaatgerichte en pragmatische manier, zodat er snel goede resultaten zichtbaar zijn. Ik sta graag aan de kant van de oorzaak.

 • Coaching Algemeen

  Coaching Algemeen

  Er zijn meer mensen die tegen terugkerende zaken op het werk aanlopen. Je weet best wat je passie is en je kwaliteiten zijn, maar het lukt niet om jouw doel te bereiken.