Jobmarketing

Jobmarketing

Je weet wat je wilt en waar je talenten liggen. Dan is het tijd voor actie! Voor de één het begin van een succesvolle volgende fase, voor de ander de start van een nieuwe zoektocht. Want hoe krijg je nu die baan die je zo graag wilt?

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Goed netwerken en je online personal branding is tegenwoordig belangrijker dan een sollicitatiebrief. Een goede profielfoto, een professioneel LinkedIn profiel, je uitingen op social media en een knallende elevator pitch kunnen je kansen op een leuke baan aanzienlijk vergroten. Vanuit mijn expertise als HR-adviseur kan ik je hierbij helpen.

Neem contact op

Meer diensten

 • Loopbaancoaching

  Loopbaancoaching

  Bij een loopbaancoachingstraject staan jouw vragen en wensen rondom je loopbaan centraal. Maar voordat we daarnaar kijken, blikken we terug. Wie en wat heeft je gemaakt tot wie je nu bent? Welke waarden en normen heb je meegekregen?

 • Jobmarketing

  Jobmarketing

  Je weet wat je wilt en waar je talenten liggen. En dan is het tijd voor actie. Voor de één het begin van een succesvolle volgende fase, voor de ander de start van een nieuwe zoektocht. Want hoe krijg je nu die baan die je zo graag wilt?

 • Coaching Algemeen

  Coaching Algemeen

  Er zijn meer mensen die tegen terugkerende zaken op het werk aanlopen. Je weet best wat je passie is en je kwaliteiten zijn, maar het lukt niet om jouw doel te bereiken.