Resultaten

Resultaten

 

Wat zeggen anderen?

Kan ik jou helpen met het vinden van je passie, het vaststellen van je doelen en het nemen van stappen op weg naar een nieuw resultaat?

Hieronder vind je een aantal korte ervaringen van mensen die met mij hebben samengewerkt.

Voor wie?  Neem contact op

 • Medewerker HR, op zoek naar nieuwe uitdaging:

  Tijdens het traject heb ik een beter inzicht gekregen in wat mijn kwaliteiten, valkuilen en drijfveren zijn. Er werd me af en toe een spiegel voorgehouden door Andrea over mijn eigen manier van denken en handelen. Door deze inzichten te combineren met de andere handreikingen die ik tijdens het traject kreeg, kan ik nu beter naar mijn gevoel luisteren. Ook ben ik bewuster geworden van wat ik echt graag wil.

 • Jongerenwerker, Welzijnsorganisatie:

  Ik wilde meer bewust zijn van mijn eigen kwaliteiten en meer eigen regie pakken in mijn loopbaan! Ik had geen echte vraag geformuleerd, maar meer een wens uitgesproken. Met die wens ben ik aan de slag gegaan. Ik ben krachtiger geworden door het volgen van de coaching. Ik ben mij meer bewust van mijn kwaliteiten, maak mezelf veel sneller minder klein, ik durf mij uit te spreken, mijn zelfvertrouwen en zelfinzicht is vergroot. Ik neem meer regie. Andrea is een prettige coach om mee samen te werken. Hartelijk en eerlijk. Ze weet een fijne sfeer te creëren.

 • Pedagogisch medewerker, Kinderopvang:

  Ik was op zoek naar meer uitdaging in mijn huidige werk. Ik ben tot inzicht gekomen dat ik mijn werk goed doe en niet onzeker moet zijn over mijn kwaliteiten. Door de gesprekken met Andrea sta ik steviger in mijn schoenen en heb ik bij mijn leidinggevende aan durven geven welke uitdagingen ik graag aan zou willen gaan. En of het zo moest zijn ben ik daar nu ook mee bezig. Het kwam op mijn pad en ik durfde het nu met beide handen aan te pakken.

 • Projectleider, Milieutechnologie:

  Al een tijd zat ik in onbalans met werk en privé. Ik had geen aansluiting meer met mijn werk, ik miste voldoening en daardoor ging er te veel negatieve energie in mijn werk zitten.

  Door het traject bij Andrea ben ik gaan inzien dat creativiteit een talent van me is, maar ook een blokkade is om zaken om te zetten in concrete daden. Het is me duidelijk geworden dat ik idealist ben en realistische mensen nodig heb om wel tot daden te komen. Tijdens het traject heb ik haalbare keuzes gemaakt, waarin ik me verder wil ontwikkelen.

  Andrea bouwt een vertrouwensband op en weet op het goede moment kritische vragen te stellen, zodat ik tot nieuwe inzichten kwam. Hierbij kan ze goed schakelen tussen begripvol zijn en kritisch zijn. Andrea is goed in staat om vanuit abstract denken tot praktische zaken te komen. Ze weet tot de kern te komen en zette mij tot nadenken. Ze houdt een mooie afstand als coach om mijzelf de nieuwe inzichten te laten ontdekken.

 • Secretaresse, zakelijke dienstverlening:

  Andrea is een stukje met mij meegewandeld op mijn ‘loopbaanpad’. Samen hebben we gekeken naar de obstakels die op mijn pad kwamen en heb ik met haar ondersteuning de keuzes gemaakt die bij mij passen. Nu ben ik zover dat ik weer alleen verder kan wandelen. Ik zie de toekomst zonnig tegemoet en heb mijn focus terug gevonden!

 • ZZP, loopbaancoach:

  Andrea Noordink ken ik als een open, eerlijke en no nonsense loopbaancoach die heel snel verbinding maakt met anderen. Zij neemt je in de gesprekken snel mee de diepte in, bevordert het denk- en vooral ‘voel’proces van haar cliënten en doordat zij goed luistert, komt zij snel tot de essentie. Hiermee verschaft zij anderen op efficiënte wijze nieuwe inzichten. Zij zet zich voor de volle 100% in om de coachvraag van de cliënt beantwoord te krijgen. Daarnaast beschikt zij over een bijzonder goed gevoel voor humor en weet dit op gepaste momenten in te brengen. Andrea voert het vak uit waar haar hart naar uitgaat en waar zij energie van krijgt. Naast een vakvrouw is zij een prettig mens en geniet zij van het leven.