Voor wie

Twijfel je of coaching iets voor jou is?

 

Werk is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven. Misschien heb je zelf al ervaren dat wanneer het op je werk niet lekker loopt, dat in veel gevallen invloed heeft op je privéleven. Wanneer je niet langer tevreden bent met je huidige baan, je afvraagt waar je talenten liggen of gedwongen op zoek moet naar ander werk, kan coaching uitkomst bieden. Zelfs de vraag ‘Ik weet niet precies wat ik wil’, kan het uitgangspunt zijn voor een coachingstraject.

Een coachingstraject is vaak effectief, maar ook intensief. Je moet bereid zijn om er tijd en energie in te steken. Om na te denken over jezelf om er zo achter te komen waar jouw talenten en mogelijkheden liggen.

Twijfel je of coaching iets voor jou is? Neem dan contact op met mij, dan bespreken we jouw situatie en bekijken je mogelijkheden.

Neem contact op

Waarmee kan ik je helpen?

 • Loopbaancoaching

  Loopbaancoaching

  Bij een loopbaancoachingstraject staan jouw vragen en wensen rondom je loopbaan centraal. Maar voordat we daarnaar kijken, blikken we terug. Wie en wat heeft je gemaakt tot wie je nu bent? Welke waarden en normen heb je meegekregen?

 • Jobmarketing

  Jobmarketing

  Je weet wat je wilt en waar je talenten liggen. En dan is het tijd voor actie. Voor de één het begin van een succesvolle volgende fase, voor de ander de start van een nieuwe zoektocht. Want hoe krijg je nu die baan die je zo graag wilt?

 • Coaching Algemeen

  Coaching Algemeen

  Er zijn meer mensen die tegen terugkerende zaken op het werk aanlopen. Je weet best wat je passie is en je kwaliteiten zijn, maar het lukt niet om jouw doel te bereiken.